Tuesday, 3 April 2012

no woman no cry ...

Assalamualaikum ..



semua orang buat silap ...bukan hak aku untuk menghukum ...aku bukan tuhan ...


sekian..


Excellence ..



43 comments:

nur_za said...

awak..ok tak ni..hee..
no women no cry yer..=)
tenyum2..mcm tu la

ecadwinkyasha said...

biasalah tu..xde sorg pun xpena wat silap :)

zafira othman. said...

awak kenape? xmo tacing2 eak. hahaha. chill lah abam wei

3no gr33ny said...

sokong..cuma berilah teguran dengan berhemah sekiranya mahu mengubah kesilapan..jika tidak lebih baik berdiam dan jangan memperlekehkan

Syazwan Che Deraman said...

no women no cry.
kihkihkih.

tapi takbest la kalo takda pompuan.

jangan mudah mudah pointing orang.

Ana Farhana said...

mmg x berhak hukum, tp nasihat tu perlu kn.. ^^

ezyra daniel said...

one day t,,insyaallah ahbunx akan jmpe jdoh y tbekk utk ahbunx :)

faridah nazurah said...

alahai.. nape lak ni. no woman no cry la pulak.. tapi kalau takde perempuan mcm mana lelaki2 nak lahir? hehe :P

Cik tikah said...

jgn tuduh tuduh. x comel :)

SAYA BUKAN SAMDOL said...

jangan salahkan perempuan, cuba tgk silap dua-dua pihak.

apa-apa pun lelaki dan perempuan saling melengkapi kan?

C i k P i p i T e m b a m said...

nape ni abam hensom ? chill ya :D betul tu no women no cry tp.. jgn smpai susahkan diri.. bazir airmata. haha.. hidup kene troskn walaupun kene hadap mcm2 tuduhan. biar ape org nk kata , asal kita tau diri kita mcm mana...

Lea Isnawi said...

gadoh dgn girlpreng ke ni?

ShahzCudin said...

menuding jari ni dah jadi tabiat manusia zaman berzaman

zaza iman said...

senyum2 slalu =)

mama pipie said...

betul.. betull apa bob marley ckp tu betul. wat pe la kita peduli org lain punya hal kan

xila riston said...

no meng, no cryeng...!

MaYa MustWany said...

npe ni abg lan?jgn sdih2 k.

faizlaster said...

don't cry baby !

Shazney Shamsuddin said...

kenapa nie??sabar ea..

Aien Alien said...

salah kau...tupppp!! terus tunding jari, tak nak tegur, masam muka, putus ikatan & macam2 lagi...


semua orang buat silap....

miss inna said...

no women no cry?
btw, xperlu nak tunding jari kat sape2. cari yg terbaik cuma selesaikan masalah tersebut...^^

afzalsukasuki said...

org kini lebih mudah menjatuhkan hukuman.oh lupa mereka maksum, terhindar dari dosa2 kan??

cendol said...

No woman we never born into this world .

thomas said...

that's life.

hyz said...

setuju ngan statement ko "semua org buat silap, dan bukan hak kita utk menghukum" tu jugak salah satu pegangan aku beb!

O CIKTEDDY said...

I loike bob marley's saying.hehe

Nasz said...

chillex....laki n ppuan ni saling melangkapi kan????btw follow u...:)

Phat said...

yo rasta man yo yo

mikexplorer said...

Always be thankful of the blessings you have. :)

BlogS of Hariyanto said...

waalaikumsalam, yang utama adalah berusaha memperbaiki ke-silap-an yang pernah ada..demi mencapai kebaikan di dunia dan di akhirat...salam :)

Malyhah Eyna said...

singgah sini :D

Aida Omar said...

no women no cry? sabar eh lan.. kalau tak nangis tak normal namanya tu. Bunga bukan sekuntum ^^

Puteri Biru said...

so with woman, you cry?.. aaa

yana lyana said...

nobody perfect.

chill! :)

AsH ShiKaNo said...

and also.. NO MAN NO CRY ~

Niswatus Solikah Samik said...

apabila BOB MARLEY mula berkata-kata.. =)

aRa ❤ aFiq™ said...

without women u are not here :P

caliph shuriken said...

no money u should cry laa, huh...

Zuraida said...

Haha.. No money you shud cry. Itu stuju!

ain dzaya said...

mmg kompem baru putus cinta..sabar yer..jodoh tu ttp dtg..
:)

"Ain memalukan diri sendiri. Terima kasih.".

EyA edamanhatiku said...

hmm kna jga jari tlunjuk lah npaknya..p juih2 mlut bole kot haha..apsal tjuk en3 no woman no cry ne..bunyi cm keciwa jak

Cik Amal said...

amal blogwalk here

belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
meyh tengok tuto yang amal buat
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html

tik tok said...

saya suka lagunya..bukan suka rokoknya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...