Thursday, 8 December 2011

Ombak Rindu membadai pantai hati rakyat Malaysia...

Assalamualaikum ...

Ombak Rindu ...sebuah filem arahan osman ali yang telah di garap ke layar perak daripada novel popular karya novelis fauziah asaari...filem cereka drama romantik ni sekali lagi mencetuskan fenomena di kalangan peminat filem tanahair apabila mendapat sambutan luar jangkaan dan di katakan sudah mengutip lebih daripada rm 4 juta dalam tempoh 4 hari tayangan ...di barisi oleh pelakon hebat seperti eron aziz maya karin dan lisa surihani filem ini memang nampak mantap ...


skrg ni sibuk semua duk sembang pasal ni...kalau makcik2 kat kampung pun dah mula buat status kat fesbuk...twiter...blog...pasal ombak rindu ni kira hebat lah kan...hehe...aku x tahu cerita ni best ke tak ...aku x tengok pun lagi ...so aku xleh nak bagi berapa bintang...kepada sesape yang telah nonton...korang nilai lah sendiri ...err ...

nak tahu lbh lanjut pasal cite ni klik sini

bila ombak rindu membadai pantai hati ...maka pasir jiwa berkejaran kerana keriangan ...indahnya perasaan kurniaan tuhan kan...itu di kurniakan agar kita sentiasa mengukir senyuman ...senyum semua ...peace !

sekian ...sekadar review ...selamat malam blogger ..

Excellence .

16 comments:

Puteri Kasih said...

hmmmm..takdelah best sangat seperti yang dikhabarkan

encik Cool said...

kalau takut di lambung rindu jgn tonton filem ONGBAK!!

EnciK AxixOu said...

ble la nk dpt donlot neh

Lea Isnawi said...

belum tgk citer ni lagi

sobs

iefa ujang said...

xtgk pown ag . xdek sape nk ajak tgk wayang . haha

cikladybird said...

still tak tgk lg...ermm...

Nisa Greennnpanda said...

xtagk lg movie nie..tringin nk tgk, huhu~...

NuReLLe said...

dah tgok.............semata2 sbab aaron aziz..gugugugugu

Bluewendy said...

kawan2 cakap tak sedap mane pon... huhuhu.. so wendy tak p tgk la..kih3..:P

noornazuha said...

sorry to say..overated la....pengarahan yg agak teruk kot..jalan citer dah ok...lakonan Lisa Surihani...emmmmm....no word..nnti peminat dia marah plak..eheh.....

C i k P i p i T e m b a m said...

kita pon tgok lagi... vcd ajee

noorizan said...

slm.nnt nk tgok gklh apa yg best sgt cite ni.mkcik dh follow blog mohdhazlan so hrp follow lek ek tq ni link http://tomyam-panas.blogspot.com

Sha. N. said...

Kalau blogwalking 10 blog, 7 dr blog ni cerita pasal OR.
Boring.hahaha.
Memang tengah hot skang.

Iffah Afeefah said...

bila ombak rindu membadai pantai hati ...maka pasir jiwa berkejaran kerana keriangan ...indahnya perasaan kurniaan tuhan kan...itu di kurniakan agar kita sentiasa mengukir senyuman


suke sgt

EIYAA RAZ said...

bole la cerita ni ,hehe

Honey Kumicky said...

love dis so much dear...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...