Monday, 31 October 2011

3000 Follower : Terima Kasih daun keladi .

Assalamualaikum dan salam sejahtera ..


Hari ini genap 5 bulan 21 hari usia blog mentah aku ni...Alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi dengan izinNya aku masih lagi dapat berkongsi rasa di ruang maya ini ...dapat berkongsi hitam putih kehidupan ...dapat berkongsi pentas cyber yang tiada penghujung ...

Terima kasih yang tidak terhingga aku ucapkan kepada semua follower2...readers ...blogwalkers...stalkers...komentor2...member2 blogger...dan seluruh bloggers kat alam maya ni yang terus menerus tanpa henti datang support blog aku ni dari hari pertama aku berblogging hingga lah ke saat ini...terima kasih bebanyak di atas sokongan korang selama ini ...korang memang best dan sporting...aku doa kan semoga korang semua terus sukses dalam apa jua pun yang korang lakukan...aku sayang korang beb ...serius dari hati ...

aku dedikasikan juga entri ni buat follower aku yang ke 3000 ...blogger yang mengelarkan diri beliau sebagai PEJUANG CINTA ...Blog beliau CERITA SI PEJUANG CINTA ' Bukan Sekadar Cerita Cinta' bagi aku simple dan menarik ...Thanks bro follow blog aku ...semoga blog ko terus maju jaya hendaknya ..........

Akhir kata ...beribu maaf andainya ada yang terguris hati kiranya berlaku khilaf samada aku sedar atau pun tidak sepanjang aku berada kat dunia blog ni ....aku manusia biasa ...tentu saja makhluk yang mudah melakukan kesilapan ...sesungguhnya segala yang baik itu datang dari Allah ...dan setiap yang buruk itu datang dari kelemahan aku sendiri ...Allahualam ...

sekian terima kasih ...salam blogger semua ...

Excellence .

44 comments:

biar-hati-berbicara said...

SALAM BRO...go0d luck yahhhh..
WAHAI pejuang cintan.. pada mulanya akulah yg ingin merangkul tahta mu di 30o0 pengikut si hati baik ni.. tp tidak mampu mnunggu lame ..lalu ku ikut terlalu awal.. wahai si pejuang cinta..berjuang lah demi cinta..bercinta lah demi berjuang.. kerana berjuang itu adalah cinta dan cinta itu salah 1 perjuangan juga.. haipppp..ape mende aku merepek ni.. BLOGWALKING YAHHHH.. brb

Cik Kasih said...

salam 1 blogger..kui3

zatiey said...

wuuu~~ dah 3000..hebakk2..hehe

Riya Meera said...

Wahhh best ~~~

SHAFIQ HASHIM said...

Salam..
Wahhhh Ramainya..
Tahniah Dan Teruskan Berblog.

Fatin Sallehuddin said...

wah ! tahniah yea :) keep it up !

Siti Nurazlinda said...

wahh ~ hebatnya . linda punya blog dah setahun empat hari . baru berapa kerat aje follower . keep it up . semoga terus sukses !

Cikgu Jaja™ said...

excellence

zuhaida said...

3000 tu banyak yaw. heee, congrats. good luck dan selamat berblog lagi :)

Cik Azizah said...

wowwwwww tahniah!! happy berblogging k :)

rutikeben said...

powerrrr 3000 tuuuu

tahniah bro

♛RaRa♛ said...

woahhh~taniahhh2.saya baru 100 lbih ja.anyway caya lah bro.hihi ^-^

Jasman said...

tahniah bro...

Marliyana Mk said...

amboiii...5 bulan 3000 ??

minum super power eh :) ?

hahaha..tahniah. :D

aRa ❤ aFiq™ said...

uyooo.. excellence !

milo said...

woww, jap je dh 3000, thats mean blog ni besttt..tahniahhhh...teruskan usaha.. :))

afzalsukasuki said...

hoho tahniah bro!!3k dah banyak tu :) nak saiinnnn!!!

Cik Muda Sae said...

banyakkkkknyewwww follower dia..hmmm/~

PeJuAnG CinTa said...

yeh !!!! thankz bro... aku dapat banyak backlink dari post nie .. thankz =) suke blog nie...tq again =) harap2 satu hari nnt follower aku leh jd cmni .. teruskan usaha bro !!

Azhafizah[フィザ] said...

Thaniah incek azlan..majulah blogger dan follower untuk negara..yeah!

misTeaRed said...

tahniahhhhhhhhhhh~

CintaKhadijah said...

congrate yawww! ^^,

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

wah dah 3000 tu . tahniah ye :)

Rara. said...

owahhh! 3000 tuu

Yumida said...

ramainyer follower...congrats hatiku baik...sememangnyer org yg baik berhak utk dpt ape jer

keep it up...hepi2 berblogging bro...

sis92 said...

tahniah hatiku baik

:)
semoga kamu terus bjaya :)

Cik Tetra said...

woahhh baru 5 bulan lebih da 3000?? omo..awesome!!! tahniah.. ;)

c i k a n a said...

congrats yeah~

fiezah91 said...

ramai dah follower dia. huyoooo. tahniah :D

Nuriy Arisa said...

wahhh..ramai da folower..^_^
congratssss awkk ^_^

nida husna said...

semoga terus bersemangat utuk berblog :)

Bluewendy said...

tahniah lan..nnti lnje wendy kfc k.hihih

izamin said...

wah tahniah.. dah smapai 3000.. fizah tak samapi lg.. huhu

ceritasekupang said...

tahniah...dalam 5 bulan saja dah dapat follower sehingga 3k..apa rahsianya??

ch000tz axoera said...

congrats !!!! >_<

Syafiq Ahadin said...

wah! sungguh dahsyat tu dalam 5 bulan dapat 3000... rahsia??? share. huhuk3!

Norlida Ramli said...

tahniah bro!!
excellent!hehe

Juliet_iRa~" said...

wahh keep it up!

ABU said...

wah tahniah ramai follower..
aku tak sampai pin 1000 hahahahaha
orng tak nak kawan aku..

Run Away said...

good luck...;d

Diary oF Mine said...

tahniah.. :)

APAN said...

pergh...5 bulan dah dpt 3000 followers...tahniah bro :)

Gadis Berkaca Mata said...

tahniah... dah 3000 dah.. :)

misTeaRed said...

share la sini cket...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...