Tuesday, 18 October 2011

Piala Malaysia 2011 | Penyu Nelang gigit Gergasi Merah di Shah Alam .

Assalamualaikum ..


Pertarungan sengit memang sdh di jangka sebelum wisel bermula menjelangnya perlawanan separuh akhir pertama antara Terengganu dan Juara 32 kali piala Malaysia selangor "red giant " ...bagaimanapun selangor gagal manfaatkan beraksi di gelanggang sendiri apabila tumpas 2-0 hasil jaringan manaf mamat...perlawanan ke dua akan berlangsung di Kuala Terengganu hujung minggu ini ...

sementara di kuala terengganu ..."penyu muda" T Team tewas 2-4 kepada skuad rusa ...perjalanan berliku menanti mereka apabila berkunjung ke paroi nanti ...

bagaimanapun masih ada 90 minit lagi utk di harungi bagi mengesahkan tempat beraksi di bukit jalil bagi merebut Piala paling berprestij bolasepak malaysia .....semua pasukan masih berpeluang layak ke final...

Tahniah Terengganu ...dan ayuh bangkit semula T Team ...laksanakan misi utk beraksi di Bukit Jalil ....teruskan perjuangan .........

JUARA adalah mereka yang mempunyai impian besar dan mereka konsisten mengejar impian besar tersebut tanpa mudah menyerah kalah...

GANU NELANG !!!

Excellence .

28 comments:

bloghok said...

pengadil lagi nelang...bangang

TiDy ZaRa Smile ALwAyS said...

bERsyukur dgn pencapaian mereka... mereka telah bermain dgn BAIK... dengan adanya penyokong Tganu/Tteam.. players will play better more than tonite soon... hope the best from them...Ganbatte Ganu

..cik gugu.. said...

ganu!! har har har!

Jasman said...

yehooo...n9 menang

Pondok Usang said...

nananana... ganu kite..

Cheqna said...

Tahniah Ganu..t-team-fight back :-)

Aien Not Alien said...

ganu kite...hehe

ChocStrawberries said...

yeay.. go ganu kiter..

ezzu said...

peteh ganu peteh...bangga jdi org ganu...ganu terbaik...hehehe

Cha Ril said...

Adoi... semuanya sokong Ganu nie.... red giant akan mengamuk kat KT... hehehe :)

| ♥ Jieha Sabri ♥ | said...

hidup ganu kita :) .

follow anda . meh follow kita n baca entry kita pasal penyu ganu :)

Apex said...

terengganu boleh!!! na na na na.... ganu kiteee~

Haszrol said...

j kalam main best malam tu tak macam masa lawan australia... tak biaser kot.. :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah team ganu

Scarlett O'Hara said...

Nelang tu apa?Spesis penyu ke?

cemomoi said...

tunggu kat suratkabo je sapa menang...

NURUL ASHIKIN said...

wakakaka.. penyu gigit gergasi.. ayat x boleh belah

Hanif Idrus Blog said...

Tahniah Ganu!!!!!!!!!!!!!!!
Dari orang melaka
Hanif bin Idrus Blog

kisahku orang biasa said...

hehe,.comey r picca penyu ye tu (:

zati embong said...

gambar 2 kan..da seminggu dah jd profile pic FB jat.

ganu nelang!

CTK said...

tumpng sokong...gudluck :D

Cik Suriz said...

penyu oh penyu

Cik Suriz said...

penyu oh penyu

EYFAalias said...

comel gambar atas ni. ehehee

Run Away said...

waaa...brutal punya penyu...pic atas tu...;p

awinfaizny91 said...

xsngke plak selangor kalah..bermati2an sokong selangor.hehhehe.tp xpe..the winner should be the bez,xkire spe je.x gitu????hehhe

aimie amalina said...

hehehehe
bola
dan bola lagiiii

anamizu said...

lan..NELANG tu ape lan?? =P





luv,
cik ana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...