Monday, 10 October 2011

TAHNIAH buat Terengganu dan T-Team .

Assalamualaikum .


Sekalung Tahniah buat skuad The Turtles yang telah berjaya menumpaskan The Red Warriors 3 -1 di Kuala Terengganu sebentar tadi dalam saingan Piala Malaysia 2011 peringkat suku akhir pusingan pertama ...kedua pasukan adalah gergasi pantai timur ...Terengganu turun selaku Juara Piala FA dan Kelantan selaku Juara Liga Super tahun ini ... mereka akan berentap sekali lagi di Kota Bharu 14 haribulan ini utk menentukan siapa lebih layak ke semi  final ...

manakala The Young Turtles iaitu T Team telah berjaya membenam sabah di likas dengan jaringan 2-1 .

diharapkan kemenangan pada malam ini memberi inspirasi kepada Terengganu utk menjulang piala Malaysia buat kali ke 2 ....semoga harapan untuk melihat Terengganu dan T-Team bertarung di pentas perlawanan akhir akan menjadi kenyatan ...itu tidak mustahil...

bagaimanapun perjalanan masih jauh ...masih banyak yang perlu di lakukan ...jangan mudah leka dan berpuas hati dengan pencapaian semasa...selagi kejuaraan belum berada di gengaman ...teruskan perjuangan ....

JUARA adalah mereka yang berani katakan tidak mustahil kepada apa yang orang lain katakan mustahil ...nothing imposible ...

semarak darul iman ...sokongan sepanjang zaman ....peteh ganu peteh ...

TEGHANU NELANG ....syabas dan tahniah sekali lagi ..........


keputusan lain : Selangor 3 perak 1 dan Felda United 1 N sembilan 0

Excellence .



55 comments:

SpeakerSekolah said...

red warrior akn mnang di kb nnti..gomo klate gomo..huhu

Qaseh dalia adelia said...

yeyyy peteh ganu peteh

munira hashim said...

InsyaALLAH..JUARA...NELANGGG

Azmi Khan said...

t-team pe citer?
anyway tahniah bro pasukan anda menang.....
Ramalanku salah belaka.....

CTK said...

gomo kelate gomo...hOhO...insyallah :D

Coolman said...

x sabar nk tgk selangor lwan terengganu nnti..

yan_n.i.m said...

gomo klate gomo. ngehehe

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

yes! :)

Bluewendy said...

syabas!! trg nelanggg!!

Hazwan Arif said...

Nelang!!!!!!

Cik Yana said...

Yesss! Cik Yana org ganu! Hahaha~

LadyBird said...

tahniah~

i am S!L4H.. said...

tahniah warga terengganu darul iman,

hehe

zai said...

Hi there, I located your blog by mistake when i was searching AOL for this subject, I must tell you your blog is definitely helpful, I also like the design, its cool!
Regards,
Techno Phones

Syuxer said...

tahniah..:)..gomo kelate gomo..match yang sepatutnya menarik tercemar dengan insiden kad2 merah..sungguh aku tak suka huhu

Cikgu Jaja™ said...

sepak2 bola je pon..xfaham.haihh.

kehkeh~ tahniahh terengganu! ganuu kitew :)

atiffz said...

refree mmg gila kad!!

Azura said...

tahniah2 :)

Cik Ice said...

Tahniah ye..!

Afiqa Dayana said...

wahh, tahniah tahniah ! hehe :D

stellaizz said...

tahniah~~~~

NasZ said...

tahniah2.

MOHD NASER.com

cikguden said...

teganu da best...

Detective Fiqa said...

thniah ^^

mielajasmin said...

nelang parok ~
hehe :)

Zemint Firdaus said...

tahniah orang kampung..!haha

hawiz said...

tahniah...tp harap2 red warrior mene//hehe..

scha (: said...

ganunelang aa dapkett . * sy ank teganu+kelate:)

fiezah91 said...

hehe. tahniah terengganu :)

Yastro said...

Felda United on de way!!! Tungguu...hehehe

Tarian dari penjara Cebu

anamizu said...

tahniah ganu! ;)



luv,
cik ana

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

tahniah tahniah . hehe :)

ABU said...

tahniah gak aku ucapkan..

Nyamuk Terbang said...

terbaik!!

♥Aien Najwa♥ said...

wah..bola!!~~mmg feveret..=)

Cheqna said...

i like i like...go go teganu..nelang jangang tak nelang!..hehehe

:-)

Diary oF Mine said...

tahniah... :P

fathiah said...

ganu mmg nelang weh.hidop ganu :D

Khairil said...

all the best for terengganu team...

Ayu Aurora said...

bangge duduk ganu nih .. hehe'

but still support for 'gomo klate gomo'

shida'R said...

wahhh tgglam org perak kt sni heeehee..

yen(toka ziizokukuto) said...

ole,,ole ole ole

Princess Nusy said...

waaah..ganu kite..bgus3!

Princess Nusy said...

waaah..ganu kite..bgus3!

Cik Jannah said...

nasib tak minat bola.

NURUL ASHIKIN said...

perlis?

cikpjaz said...

pjaz minat bola, pegi kaunter td dh abess dah..huhu
gomo klate gomo..
harap2 mlm ni refree x giler kad..hehe

Koding said...

Aku sokong Merah kuning...

Siti Mashitah Saidin said...

taniah!

محمود احمدی‌نژاد said...

kelantan tetap dihati

Cik Nurul said...

tahniah!

LoveHijau said...

Tahniah buat trengganu, kelantan still ok, tapi kalau beremosi cam ari tu lagi ,habis, tumpuan hilang....
Bagaimana Nak Tapis Video U Tube Buat Anak Anda

ain dzaya said...

pasnie ganu-n 9

ganu!ganu!ganu~!

Run Away said...

tahniah...!!!

aimie amalina said...

heeee
ni mesti mang hantu bola ni kan
=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...