Thursday, 23 June 2011

aku teringin nak hack blog .

aku tgk mcm2 segmen blogger buat ...menarik2... tapi ni festime join segmen ...tiba2 tergerak hati nk join segmen blogger otai ni ...nk buat segmen sendiri takut xde yang follow ...haha...so aku join la segmen AKU TERINGIN NAK HACK BLOG  jom la join ..bukan kn bayar pun...haha



ok ...blog yang aku nak hack adalah blog ni it's Complicated not everything is simple ...

kenapa aku pilih blog ni ...best sgt ke blog ni ...ada cerita lucah ke ...kah2...ada cerita kontroversi dan panas ke... ada komen2 melampau ke ...haha...xlah...ni sebenarnya blog peribadi milik AZRUL AZMI ...aku xde la kenal mamat ni ..kenal kat fb je ..huhu ...apa yang menarik pasal budak klate ni... dia adalah FOLLOWER AKU YANG PERTAMA ...thanks bro ...seminggu aku buat blog xde org follow ...tiba2 kau follow  ...huhu...kau buat aku terharu bro .


so tujuan utama aku sertai segmen ni adalah nk bagi sedikit penghargaan kpd follower aku yang pertama ...tanpa yang pertama xde yang seterusnya ...dia bagi aku semangat utk aku trs berblog ...ada jgk yang sudi follow aku secara ikhlas ...terima kasih bro ...semoga kau terus sukses dan aku hack kau kerana aku suka dan aku kompen xhack blog kau betul2 ...hihi 
dan terima kasih juga kepada semua blogger yang terus menerus datang jenguk2...follow2...stalker2...komen2...dan klik2 kih2 kat blog aku ni ...trs support k ...

Perkara pertama yang kita harus selalu ingat adalah bila ia bermula ...selepas itu insaallah ia akan menjadi semakin mudah ...sekian ..assalamualaikum .

Excellence

5 comments:

i'm fateehaa said...

jaga-jaga, anda bakal di hack oleh pemilik kisahhatiaku. bhahaha. juz kidding yeah! :)

peace yaww!

Carl id said...

orang yg hati baik mana bleh hack blog orang..nnt tukar jadi hati ku jahat haha

mrs.asrafovic said...

yeahhh...
btul2..xde yg ptme..xde yg kdua n strus2 nyer...
wahh..tbe2 mood aq agk slow ble bce entry nih..
tharu(kesat2 air mate..)..thnx sggah..sggah jer??
follow laa...a'ah..yeaa..mmg suke pkse2 org follow..hehe....nnti cm biase la eaa..ade new entry roger2...
mrs.asrafovic akn fly here~~~ :)

genkconer said...

Genk singgah sini dan follow
Nak tengok sapa yang nak kena hack..adakah genk??hehe

Jom join segmen kat blog genk

http://genkcorner.blogspot.com/2011/05/segmen-makan-angin-bersama-genkcorner.html

AZRUL AZMI said...

sebab la rase macam ada tak kene....

ada orang nak hack rupenyer...

hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...