Sunday, 19 June 2011

follower aku yang ke 100 .

assalamualaikum...

aku mula tulis blog ni pada 10 mei 2011 ...alhamdulilah blog aku dah berusia 39 hari ...haha ...aku nak ucapkan bebanyak terima kasih kepada semua yang  follow blog aku yang xseberapa ni ...terima kasih sgt sebab support aku ...sbg blogger baru tanpa korang sape lah aku ...huhu ...banyak benda lagi aku kena improve ...
dulu aku xminat blog ...sbb aku xbrp pandai sgt nk tulis entry ...dan mls nk update ..hihi ...skrg rasa seronok plk ...terima kasih semua ...trs lah support aku k ...bagi aku blog ni medan utk share idea ...menambahkan ilmu ...menjalinkn silaturahim dan merapatkan ukhwah ...
ada jgk yang kata blog ni blh menjanakan pendapatan ...aku xtahu la blog aku boleh buat duit atau x ...stakat hari ni earning akaun nuffnang aku rm0.75 sen ...kah2 ...kawan aku ckp nk beli aiskrim xlepas ...haha ...so korang tolong lah klik2 ...hehe ...insaallah mudah mudahan murah rezeki korang ...amin ...


aku nak bagi penghargaan kpd follower aku yang ke 100 ...beliau adalah .
 THE ONLY EXCEPTION ...
aku siarkan kat sini link dia mizsunshineitme.blogspot.com ...thank u so much ...



kepada semua follower aku.... semoga kalian terus sukses ...dan kpd semua blogger seluruh dunia ni ...sila lah dtg kat blog ni ...jenguk2...komen2...follow2 dan klik2 ...kih2 ... thank u all dan trskan berblog ...




"cari lah seribu kawan kerana seribu pun belum cukup ramai ...jauhi walau seorang musuh krn seorang pun sudah terlalu ramai "


Excellence

16 comments:

Mr Rileks said...

followers ke 103 ade gift x? haha...

M Fizan said...

hehe..blog nie macam dadah tau..ketagih..dulu aku pun takut nak berblog..tapi sekarang lepas dua bulan..alhamdulillah lar :)
tahniah untuk kau..keep blogging~

Ini Kisah Tia said...

tahniah .. teruskan berblog . Tia pun baru sebulan lebih berblog :)

soooooour said...

tahniah2...........

Jieha kriesha said...

wahh tahniah..tahniah

Anak Wak Mail said...

selamat berblog..saya pon baru dalam berblog ni..hihi.=)

Siti Arfah said...

Sme2 la kte saling jenguk mnjenguk blog . Komen2, follow2 . Moga Allah redho .^^,

Green Apple said...

75 sen... ok lah tu.. ada lah jugak..
tahniah kerana berjaya hingga ke tahap ni...

nurul nadia nasir said...

tahniah!keep in blogging k
jom join segmen nadia yg 1st
http://missnadianasir.blogspot.com/2011/06/segmen-pertama-dari-saya.html

amnie azmira said...

congrat..okehh la utk permulaan..blog kite langsung tak masok duit..hihi

echaRierie said...

tahniah..
slmt berblogging :)

cik aisha said...

slmt berblog...tahniah...:)

taliff said...

Tahniah Bro~~~happy blogging dan GudLuck~

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

tQ all ...korang memang terbaik .huhu

admin bsuptc said...

selalu happy blogging y gan :)

JiwaLara said...

moga trus maju.....hihihi =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...