Friday, 9 September 2011

myvi 1.5 extreme dilancar pada 15 september .

Assalamulaikum ...

aku tengok buletin utama pukul 8 mlm tadi ...terdengar pulak si penyampai berita tu bagitahu yang model myvi terbaru 1.5 extreme akan dilancarkan pengeluaran nya pada 15 september ni ...tapi kepada sesiapa yang berminat boleh mulai membuat tempahan pada 12 september ...berita baik kepada pengemar2 kereta model kopak ...yang sedang berkira kira nak mencari kereta baru ...atau nak tambah kereta ...boleh la melawat showroam perodua seluruh negara mulai 15 september ni ...aku rasa model ni sesuai utk golongan remaja dan berjiwa muda ...hehe ...nampak rugged gak ...ala2 honda jazz gitu ....


kereta model myvi ni memang femes kat malaysia ni...disebabkan sambutan hangat model2 sebelumnya seperti myvi SE dan model elengence 1.3cc ...maka perodua mengeluarkan model terbaru ni ...enjin berkuasa 1.5cc ...sama macam model Alza ...transmisi ada auto dan manual...harga pun tip top ...sekitar 60k++ gak xsilap ...so tunggu apa lagi cekidap di showroam perodua berdekatan anda ....

belilah barangan buatan malaysia ....beli mengikut kemampuan dan keperluan ..

sekian ...kereta xbesar xpe ...tapi jiwa mesti mahu besar ...kerana memiliki jiwa yang besar adalah kunci kejayaan hidup ...dan hati mesti mahu baik !

Excellence.

30 comments:

budakijaupendek said...

wah enjin cntik.
ok la tu.
nk pecah tabung ayam la g beli nnti.

~SpEakEr Sek0LaH~ said...

Moto msih trbaik..kekeke..

Ezad Skytech said...

wahhh...design depan macam smart je ni...(^^,)

1.5cc pulak tu..:)

blogtronyok said...

mobil bikinan Malaysia ya?

Gen2Merah said...

mak eeiiii.. cantiknyaaaaaa myvi terbaru ni... wewwwwww

salam ukhuwah alam pershabatan...
Ikhlas
~Gen2Merah~

ANISA said...

iye?? mmg kaler kuning ke? warna kegemaran...emm..suka2...

Aku Si Pujangga said...

mak ai! so cool!

beaty said...

alawa la myvi ni..hu hu kalau cukup fulu rasanya da angkat 1 ni.he he

AzRi said...

terbaik la...agak2 laju maksimum die leh kalah kan inspira tak? hahaha

Cik Azizah said...

janji poket penuh! gagaga dah terbeli persona elegance. ape pon xleh..

i am S!L4H.. said...

kete kecik comel tp hati besar. wahhh
tp hatikubaik lg cool. heheh

hamzah ian said...

perghh.. cool gila..

♥Aien Najwa♥ said...

Ekcelli..aieN lagi suker bentuk model lame daripade baru..wink2~~(~_^)..

Tak Yah Uji Akal said...

thanx..susah2 jer hadiahkan aku tahun ni hahaha~

meaw said...

mesti pengguna myvi yg lama nak p gadai kete yang depa pakai tu pastu beli myvi baru,myvi mang smart pong :D

ShErA said...

wah... cantiknya design myvi ni...

Yumida said...

mcm sporty kn...cantik bangat! klo ade org adiahkn keta ni kt aku..beznya..tiap2 mlm tdo lam keta..

yup..betul 2..jiwa besar mesti mo ada hati yg baik!

sis92 said...

SAYA SOKONG BARANGAN BUATAN MALAYSIA* ni baru anak m'sia bjiwa besarrr, hehe

azurie said...

kete sy pun mmg buat hal tadi..boleh la dreaming nk beli kete ni pulak..

Ungu Violet said...

kaler kunin?...comey2...leh tengok aje laa...huhu

Paris Hilton (M) said...

wowww nak satu!!! blnje...
kahkahhh

AwieKashi said...

not bad la ...
huhu....
dah tempah satu kat pak cik gua keja perodua ...
*yeke? HAHAHA~!

Khairil said...

1.5 lagi power le!!! huhu

cik sakdi said...

nak tunjuk la entry ni kat abah.. sekali tu dia bg fly kick lak. wakakaka


ayat akhir best best

Hunnym Syot 美智子 said...

wahh.. nampak comel jew :)

anamizu said...

adeh dah terbeli pesona la pulok :P

aRa ❤ aFiq™ said...

pkwe ara na bli myvi t.. hee

caliph shuriken said...

market baik keta ni ^^

aiEz said...

smart,apa lagi?nt preorder la,hehe...;)

Terbelog said...

60k..wow

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...