Wednesday, 24 August 2011

WW EDISI RAYA|Sarang Semut .

Assalamualaikum .

gambar dari google .

Peringatan : mati semut kerana gula ... kurangkan gula dalam makanan ...tambahkan gula dalam senyuman ...senyum selalu k ...Peace .

selamat berbuka puasa utk hari ke 24 ....

Excellence!

45 comments:

Ungu Violet said...

x suke mamam yg manis2..huhu

peaceee...hihi..^_^

kotak bulat said...

suka kuih niii..

budakijaupendek said...

lama tak makan kuih ni. huhu

Cik Ca'ah said...

tak pernah jumpa kuih ni
huhuhu

Fathiah Hamim said...

senyummmm =)

i am S!L4H.. said...

nak sarang tebuan plak.
haha
=p

Izahir Bin Anuar said...

post ke rumah sikit bro .. haha

Ujie said...

suka kuih ni, sdg mencari..nak beli tp blm jumpa.

Maizan Ismail said...

memeng ahh,raya je jumpa kuih ni

ArulchelseA said...

sarang semut ni kurang..aku suka sarang tebuan..kih kih kih

Saiazuan said...

kuih sarang semut ek namanya.. bru ku tahu,..huhu

Jiejah Gorjes said...

ahhhh dah lama tak makang...nak nak nakkkkk

Cik Azizah said...

aaaaaaahh! lamanya tak buat kuih sarang semut..seingat tahun lepas buat..thn lepas xde ms nak buat kuih..rindunya nak makan!!

ShErA said...

suka kuih ni tapi jarang sekali jumpa... huhu

Lea IsNaw! said...

kueh sarang semut!
my feveret

Bui Junaidi said...

sarang semut..?
kalau dekat sarawak sarang semut ni sejenis kek..kaler hitam,sedap..hehehe

yusuflaili said...

Salam;
nampak je kuih tu..sedap ke.?

iefa ujang said...

sedap biskut ni . ag best klu mkn kat rumah org .ahahaha

shera haifa said...

owhh biskut nie xbuat. jd kene p makan umh org laa..
:P

aiNa yaZiD said...

okay..~! kuih ni best..buat dia pun best. setuju..kurg kan gula dlm makanan..tambahkan gula dlm senyuman..(^____^)

cik bulan said...

i makan sarang burung je..*muka blagak..kah3

aiNa yaZiD said...

kahkahkah..sarang burung walid gold ye cik bulan~!=P

Khairil said...

meriahnya raya dgn ada kuih-kuih mcm ni...

Syuxer said...

eh aku suka kuih neh..manisla gak..makan sikit2 sudah hehe..nak makan banyak makan sekali ngan garam hahaha..baru neutral kot heh

faRHa@miSS Vio said...

lme x nmpak kueh ni ... dulu mase kcik2 mak bese buat ... x susah pon .. p bile dh bsar smua kueh tunjuk je... huhu ...miss dat moment ...

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

feveret weyh..sila postkan kat umah aku..hehe..boleh tak? :D

athirah salleh said...

hahaaa. mati dah semut tu. :P

izyan idrus said...

huhuhuhu . dah lame tak buat kuih niy . haishh . niy yang nak buat weekend niy . ;)

soooooour said...

tiap tahun mak buat kuih ni..hahaha

ika said...

feveret kueh nie!!! suka sngt...yg penting makan semti smbil tersenyummm...:) ngee~

shida'R said...

wahh..best kuih raya..betul time raya la kita byk mkn gula nnt.. ^_^

Mohd Izzar said...

nampak sedap~!

Miss A said...

wowo,bile tgk org buat kueh rye,kte pun nk buat jgak! >.<

teynteyn the doll said...

peberet teyn niiii...nak3 (smbil guling2 n hentak kaki)

myhatiku said...

weekend nie nak wat sarang semut..wee:)

SaySay said...

aduh! kalau sekali pandang ni, nak pandang berkali-kali XD Apa ni! orang puasa lah..perut dah menyanyi~

ice lemon tea said...

suka nya kuih tuu,,meh nak sket,,hehe

Camat Hari Raya,,toink2x*

fiLfiL said...

suke kueh nie. hehe

meaw said...

peberet ni! salu duk isi dalam beg kalau nak balik beraya dah,gagaga

~SaL IjOu~ said...

"senyum..x perlu kata apa-apa...~~ "

=)

soooooour said...

raya2......hehehe

Ini Kisah Tia said...

tak sabar nak mencekik biskut masa raya nanti :)

cx's said...

love this sarang semut too much! yummy~ :)

ayuna ayuni.. said...

aku suka kuih ni.....:))

xdapat dwet raya pon aku tak kisah, asal dpt sarang semot

Diana Jamal said...

Sedapnya... raya tahun ni tak jumpa lg kuih ni. huhu. selamat hari raya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...