Saturday, 20 August 2011

Genap 100 hari usia kamu .

Assalamualaikum ...

Alhamdulillah ...pejam celik pejam celik ...dalam masa terus berlalu rupa rupanya blog buruk aku ni dah 100 hari belayar kat lautan maya ni ...hingga ke saat ini aku masih belayar ...ntah sampai bila aku pun xpasti ...insaallah selagi di beri kesempatan dan kekuatan ...aku terus berada di sini utk terus berkongsi rasa....berkongsi pengalaman baru menimba ilmu2 baru dan mencari kawan2 baru ...sepanjang tempoh ini aku temui begitu ramai kawan cyber yang sporting motim...walau xpernah bersua namun terasa sangat akrab dan dekat ...terima kasih  semua krn menerima kehadiran aku seadanya ...aku di sini sekadar meriahkan lagi dunia blog ni ...korang memang terbaik !


seratus hari|google

Sempena 100 hari ni aku nak preview skit blog aku ...cekidap !

NAMA MANJA| hatikubaik !
NAMA EMPUNYA XBRP HENSEM| mohdhazlan Dreadlock 
TARIKH LAHIR|11 mei 2011

TOTAL POST|112
TOTAL KOMEN|1551
TOTAL PAGEVIEWS|24881
TOTAL VISITOR|16346 *dari 2 julai .
ALEXA RANK|187918/625*turun naik haha .

TOTAL FOLLOWER|1716

follower pertama|IT'S COMPLICATED
follower ke 100|THE ONLY EXCEPTION
follower ke 1000|ROSHAIZAM RUSLI
follower lucky no 888|ABANG STALKER
follower VIP no 946|BEN ASHAARI

aku ambik kesempatan kat sini mengucapkan berbillion terima kasih kepada semua follower aku...reader aku...dan kawan2 blogger yang terus menerus datang berblogwalking ...follow2 ...komen2 ...dan klik2 hehehe kat blog buruk aku ni...aku amat hargai sangat2 sokongan kalian ...temkiu so much .
aku ibarat sedang terbang ...kalian adalah sayap ...tanpa kalian aku xmampu utk bertahan sehingga ke hari ini...semoga kita terus sukses ...aku sayang korang ketat2 ...

Apapun aku masih newbie ...baru bertatih...byk benda lagi aku xtahu...still belajar ...dan insallah terus belajar ...perjalanan masih jauh ...so tolong bagi tunjuk ajar ...sila bagi teguran atau kritikan ...aku xkisah ...serius aku nak belajar .

hidup jika xboleh menjadi haruan ...jadi lah sepat ...tapi sepat yang terlincah ...dan aku mencari kekuatan diri bukan utk menjadi lebih hebat daripada sahabatku ...tapi utk melawan musuhku yang maha hebat ...iaitu diriku sendiri ...

sekian ...salam blogger !


sila LIKE FANPAGE FACEBOOK aku ...terima kasih .

Excellence .



65 comments:

Bluewendy said...

Alhamdulillah dah seratus hari..teruskan perlayaran itu..kita sama2 berlayar yek..hik3..=)

Khairull-Dean said...

nice.... cayok3x... teruskan usaha...:)

Cik Ca'ah said...

wah,tahniah :)

Noriko Miyosyi Aizawa said...

happy birthday to u...
eyh salah lagu la...
selamat 100 hari (ikut lagu eppy bufday)

heheh, BTW selamat menaip2...

diba said...

congrate2!

Cik Bell said...

pencapaian yg sgt memberangsangkan..keep it up :)

vampire's lovex said...

pehhhh 100 hari ,..

congrate :)

mizz_aainaa said...

waahh.. dah 100..
follower plak dah 1000++

hebat2.. huhu..

Wanie said...

wahhh baru 100 hari ye...mantap la..peminat pn ramai..hehe

♥Aien Najwa♥ said...

aieN pon xkire berape umur blog aieN..cayalah azlan..=))
gemilang kan dunie blog nie untuk kiter semue..(",)..

Titisan Hujan said...

bru ke 100 hari tp follower....
mantap!

The Crows said...

woww~ congrats ok!
Keep up the good work bro! :)

Salim Harmanain said...

tahniah2.. :)

budakijaupendek said...

follower pertama it's complicated?
hehe mengapa ?

ABU said...

wah bagusnya macam ni..nak buat jugk la..tapi reputasi tak menarik segan huhuhuhu..
btw, good luck..nice blog u have..

i am S!L4H.. said...

mak aihhh. baru 100 hari ke?
phewww
gempakkk owww

ArulchelseA said...

tahniah...

Fathiah Hamim said...

baru seratus hari? hebat! =)

mrs.asrafovic said...

fuyyooo...seratus hari da??

perghh...mcm x seratus hari je ni..ni silap title ni..blog mcm 100 bulan je da ni..:)

ChaCha said...

tahniah bebeh!

Miz Novexx said...

masyuknya!!! tahniah lan

ORLANDO AHMAD said...

tahniah ;)

bella luna said...

tahniah,moga terus berlayar dgn jayanya;)

milo said...

tahniah dah sampai 100hari..terusssskan usaha anda! :)

Princess Nusy said...

waaah..alertnye..hehe..congratz! caiyok2!! =))

Chachos Cheezy Wedges said...

aku nye yg keberape weyh?? hahaha!!

Anif Abdullah| AA said...

congrate.. follower pon dah mantop nih.hehe ^^

~Nana 귀여운~ said...

wah..seratus dah ek...bagus..kekalkan la berblogging nie.....huhu

hawiz said...

tengs sudi komen der...hepi reviuw ur blog..hihi

Memori Kekasih said...

Tahniah...Nice blog..selamat hari ke 100..:)

harrazdani said...

tahniah...tamat sudah tempoh bulan madu...tempoh utk bekerja...kata-kata pak lah selepas seratus hari tempoh beliau menjadi PM tempoh hari.happy bloging bro...kipidap

shera haifa said...

alhamdullilah.. teruskan berblog..

Gadis Butterfly said...

tahniah....

shida'R said...

lan tahniah taw hehe..kita sama ..meraikan kbhagiaan follower hehe ^_^

syazu said...

uyoo..neh blog power..takat blog kite yang simple tu taleh nak lawan gn owner blog neh

Farhanah Mokthar said...

Selamat hari ke seratus blog HATIKUBAIK ^^

myhatiku said...

congrates..teruskan perjuangan hatiku baik :)

iefa ujang said...

100 hr je...tp follower rmai.alhamdulillah :)

Bui Junaidi said...

tahniah2..sangat teliti..semua ingat..mmg excellence..*_*

tiefazatie said...

wah..tahniah2..hee

Aku Afzal said...

halamak page rank ko dah cecah 2 ye bro??tahniah2 :)

# aku baru tau ko stat blogging bulan 5 :)

ice lemon tea said...

selamat maju jaya

pamie said...

ada follower vip tu..hehe..

Kay Masingan said...

keep on blogging...:)

Mohammed Faizal said...

mantap kot...baru 100 hari dah ramai follower..aku xnmpak pun yg blog ko ni dah 100 hari tapi cam dah setahun lebih...tahniah

Phat said...

100 hari dah mcm gini pencapaian nya..kalo 200 hari x tau la mcm mane..anyway congrats bro

Khairil said...

heppy blogday 100 bro...hehe

Luqeem™ said...

peh nice!..aku dah hari k berapa ntah..tak ingat..

Syuxer said...

alhamdulillah..:)..semoga blog neh dapt berusia lebih lama lagi heheh

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

:)terima kasih semua .

gudluck to all ...

excellence!

Terbelog said...

caya la bro!

fieha said...

tahniah..walaupun msih bru tp nmpk mcm dah otai je blog..:)

nashanadz said...

great! alhamdulillah ;)

nostalgia raya saya

-iXxOrE- said...

rame follower evn bru 100 hari..kongsi la rahsia..

sergeant keroro said...

untunglah dah seratus hari~~

follower dah beriban. keep it up.

p/s : meh la join segmen keroro

asamasin said...

mantap!

meaw said...

100 hari ?wahhhhh!hebat ......... keep blogging ya :D

BeloG MTT said...

Alhamdulillah..Happy blogging ! :)

Psttt ! Hebak la 100 hari dah capai semua yang tertera tu :)

Si Nuansa Eyqin said...

fiu, cayalah. teruskan berblog. :)

thomas said...

Tahniah,suatu kejayaaan selepeas 100 hari.

A retarded kitty said...

cis! macam mana aku boleh tak tahu kau ni lelaki eh?

*tetibe.

p/s: congrats!

ika said...

tabik la kat owner blog nie! tahniah! :)

aiNa yaZiD said...

thumbs up.....(^_^). tahniah~!!

AZRUL AZMI said...

bangga nya jadi blog pertama follow!!!!

bangga!!!!

hahaha...

gogogogo!!!! teruskan usahamu...

AZRUL AZMI said...

By the way.... baik betulkan balik birthday tu... tahun 2011 ke????

sy punya birthday 12 mei.... hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...