Saturday, 23 July 2011

BEN ASHAARI : follower aku ke 946 .

Assalamualaikum....

Terima kasih kepada bro BEN ASHAARI yang telah sudi menjadi sebahagian daripada follower blog aku yang x seberapa ni ...blog aku yang berusia 2 bulan lebih kurang...lu terlalu otai bagi aku bro ...dari mula aku create blog hingga ke hari ini aku xpernah miss walau sehari terjah blog kau ...menjadi silent readers blog kau ...aku banyak belajar dari sana...xsangka kau sudi datang menjenguk dan follow blog aku ...terharu pulak aku ...hhuhu...temkiu so much bro ...

kehadiran lu bro kat blog aku ni telah memberi aku inspirasi utk terus berada kat dunia blog ni ...terima kasih sekali lagi ...harap kau terus sudi memberi tunjuk ajar ...kerana aku budak baru yang mahu belajar ...serius .


Terima kasih juga aku ucapkan kepada semua kawan2 blogger yang terus datang stalker2...follow...komen...blogwalking dan klik2(kih kih) kat blog aku ni ...aku sangat menghargainya...tanpa support dari kalian siapa lah aku ...semoga korang terus sukses dalam apa jua yang korang lakukan ...selamat berblog semua ...

sekian...dedikasi khas buat abg  BEN ASHAARI ...wa caya lu ...peace !

BLOG KITA WAJAH KITA-ben ashaari .

Excellence

28 comments:

BEN ASHAARI said...

:) terima kasih ...

mr.dinie said...

Waa..untgla abg ben follow..haha

Aida Omar said...

peh!! cayalah lah :)

Acik said...

hahaa ...
acik follower no 949.
heheeee ...

cunndaa said...

wahhhh...cunndaa follow, tak buat n3 pun..kekekekee

shida'R said...

hehe..shida pun abg ben follow but but..dia xnah komen pun huk2..hehee

Miz Novexx said...

wahh.... untunglah macam ni :D

Siti Safiyyah said...

untung lah.. hehe.. haa alang2 tu boleh la jawap soklan ss kat dlm entri terbaru ss.. :)


p/s: sori ya, ss tatau nape ip awak kene ban kat shoutbox T_T

syaz@rozelt said...

wah2x..bestnye die blogger otai dh folo..hihi..congratez bro~

yana said...

wahhh untungla :D

Pesona Algebra said...

untung laaaa :)

sniffa93_aznil4eva said...

wah:) hehe best2..

soooooour said...

bersemangat betul....

ct N honey said...

baru 2 bulan follower dah byk ni,cayalah,saya pun nak jadi follower awak jugalah,blog pun best

muchang said...

hehe tahniah!!

Cik Azizah said...

wah sukalah tu yer..kembang semangkuk! ekeke :P

hidayah said...

terbaek~~ :]

miss Fyqa said...

caya lah, abg ben folo tu.. hee~

janaheaven said...

waa.....untungny abg ben follow.....folower hebat 2....

nana89 said...

**excited x sy folow?? hahaha..

i follow uuuuu..:D

Scya Lollita said...

untg la femes hoh0 :p

amir aizat said...

fuyyoohh

blog-tips-kurus said...

glamer! wajib gembira lagi terharu..

Ezay Hadry said...

best ahh ko..hehe hebat2

Shah URL said...

wahh semoga terus menten semangat yeps bro! thumps up!

Nissa Jalaluddin said...

wah....mantap! baru 2 bulan buat blog folowers cecah ribu???

tak nak kongsi tips ke awak...huhu =)

Miss S.F.S said...

Ben Ashaari x jadi pon follwer SFS. sobs sobs
*sadis*

Miss S.F.S said...

Ben Ashaari x jadi pon follwer SFS. sobs sobs
*sadis*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...